Ons team

We werken met een klein vast team van professionele begeleiders, vrijwilligers en stagiaires. Dit zorgt voor structuur, veiligheid en continuïteit. We werken met ons hart en vanuit verbinding met elkaar waardoor de communicatielijnen kort en krachtig zijn.

Wil je eens bij ons komen kijken? Dat kan! Mail ons dan of bel voor meer informatie.

Emmy van den Broek - Tielemans

Zorgburo MeMo is gevestigd op de plek waar ik in 1977 geboren ben. De kwekerij is een familiebedrijf: mijn ouders zijn hier begonnen en mijn broer heeft de kwekerij in 2001 overgenomen en uitgebreid.  Ik woon nog steeds in het mooie Boekel samen met mijn man Wil. Samen zijn we de trotse ouders van Sjors, Fem en Kris.

In 1994 begon ik mijn carrière binnen de zorgsector. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met een ondersteuningsvraag in verschillende leeftijdscategorieën en met diverse ondersteuningsvragen. Zowel privé als in mijn werk heb ik met veel warmte en nabijheid zorg mogen verlenen, waardoor ik nog breder ervaring heb mogen opdoen. Ik heb enorm genoten van het werken binnen verschillende organisaties en ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en mogen ervaren. Enorm blij ben ik dat het in 2009 geleid heeft tot het verwezenlijken van een droom, een eigen mooie & bijzondere plek: MeMo.

Ik hoop u eens bij ons te mogen ontmoeten.

Maartje van Sleeuwen - van den Brand

Hallo, mijn naam is Maartje en woon samen in Uden met mijn man Jeroen. In juli 2017 heb ik mijn diploma voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener behaald. Ik heb deze opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In deze opleiding wordt er veel waarde gehecht aan het inzetten van creatieve hulpmiddelen in de hulpverlening om het beste uit de ander te halen. Denk o.a. aan sport en spel, muziek, drama en beeldend vormgeven. In het tweede leerjaar van deze opleiding heb ik stage gelopen bij MeMo en ben ik er nooit meer weg gegaan! MeMo is een plek vol gezelligheid waar veel verschillende mensen en mogelijkheden samenkomen. Iedereen wordt hier in zijn kracht gezet wat ik erg mooi vind! Voordat ik SPH ging doen heb ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en onderneem graag activiteiten met vrienden en familie.

Emmy Koolen - Jonkers

Hoi, ik ben Emmy en ik woon in Erp samen met mijn man Harm en onze dochter Bibi. In juni 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding Pedagogiek aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik heb in het 3e jaar van deze opleiding stage gelopen bij MeMo en wist toen al dat ik hier voorlopig nog niet weg wilde. Ik heb na mijn stage de kans gekregen om in te vallen tijdens de schoolvakanties en verzorgde een deel van de individuele begeleiding bij cliënten thuis. Sinds ik geslaagd ben, werk ik voor 25 uur per week bij Memo. Ik ben erg optimistisch en tijdens mijn werk geniet ik van de openheid, spontaniteit en gezelligheid bij MeMo. Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om op zoek te blijven gaan naar mogelijkheden en er op die manier voor iedereen een fijne en zinvolle dag van te maken. In mijn vrije tijd dans ik bij Dansgroep Return in Zijtaart en ben ik bestuurslid bij EHBO Zijtaart. Verder sport ik graag en geniet ik van alle lieve mensen om mij heen.

Marisca Derks

Hallo, mijn naam is Marisca en ik kom uit Veghel. Daar woon ik samen met mijn vriend Bart en onze drie kinderen Bram, Indy en Zoë. En ons leuke hondje Jacky. Mijn hobby’s zijn het verbouwen van ons huis, maar ook knutselen, tekenen en ik sport 2 keer per week. In de weekenden afspreken met vrienden, naar optredens van bandjes gaan en pub quizzen vind ik er leuk om te doen. Ook ben ik ieder jaar 3 dagen te vinden op Paaspop.

Wil van den Broek

Mijn naam is Wil. Ik ben getrouwd met Emmy van den Broek en samen kunnen we erg genieten van ons gezien, familie en vrienden om ons heen. Nadat ik de opleiding MMZ persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen aan Koning Willem 1 in Den Bosch had afgerond ben ik gestart bij SWZ. Deze baan mag ik combineren met werken bij Memo. Ik vind het heerlijk om hier te mogen werken en deel uit te maken van deze fantastische plek. Elke dag is anders, zwemmen op vrijdagochtend, fietsend op de duofiets erop uit, een boodschap doen samen of een spelletje doen, de afwisseling maakt elke dag uniek.