Individuele begeleiding


 

Bij Zorgburo MeMo mensen & mogelijkheden geloven we dat iedereen uniek is, met zijn of haar eigen wensen, doelen en uitdagingen. Daarom bieden wij individuele begeleiding op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie. Onze betrokken en ervaren begeleiders staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het vergroten van je zelfredzaamheid, het opbouwen van sociale contacten en het behalen van je persoonlijke doelen.

Soms heeft u wat extra hulp nodig om een fijn en zelfstandig leven te kunnen leven. Wanneer je zelfstandig woont, maar moeite hebt met bepaalde dingen, kunnen we je daarbij helpen met ambulante/ individuele begeleiding. Samen met jou kijken we bijvoorbeeld hoe je jouw huishouden zo goed mogelijk kunt organiseren. Iemand die u ondersteunt en weer meer overzicht creëert.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Een klikgesprek. Waarin we samen kijken naar jouw wensen en behoeften. Of je nu hulp nodig hebt bij dagelijkse activiteiten, structuur wilt aanbrengen in je leven, of ondersteuning zoekt bij het maken van keuzes, wij staan naast je. Samen stellen we een persoonlijk begeleidingsplan op dat past bij jouw leven.

 Ons team van professionele begeleiders heeft ruime ervaring in het werken met verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om mensen met een verstandelijke beperking, psychische kwetsbaarheid, dementie of andere hulpvragen, wie bieden de begeleiding en aandacht die jij nodig hebt. We werken samen met jou en je netwerk om te zorgen dat je de begeleiding krijgt die jou het beste past. Onze begeleiding is gericht op het versterken van jouw eigen kracht. We ondersteunen je bij het ontwikkelen van vaardigheden, het vinden van een balans in het dagelijks leven en het omgaan met uitdagingen. Dit kan variëren van praktische ondersteuning in het huishouden tot begeleiding en hulp bij sociale contacten. Bij zorgburo Memo zetten we ons in voor jouw welzijn, we ondersteunen alleen daar waar jij dat nodig vindt, zodat jij de regie over je eigen leven kunt behouden.

 Wil je meer weten over de individuele begeleiding? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en hoe we het beste ondersteunend kunnen zijn.

Voor thuisbegeleiding heeft u een indicatie nodig van uw gemeente of vanuit de Wet Langdurige Zorg.