Dagbesteding


 

Zorgburo Memo mensen & mogelijkheden biedt mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking, een psychische ondersteuningsvraag, lichamelijke beperking, autisme en/of NAH een zinvolle dagbesteding midden in het buitengebied waar wij volop mogelijkheden en kansen pakken om optimaal van deze mooie omgeving te kunnen profiteren.

Al sinds 2009 is Memo een sfeervolle dagbesteding waar betrokkenheid en professionaliteit centraal staat en waar je doet wat bij je past; alleen of samen met anderen. Een prettige omgeving waar we je uitdagen, als je daar aan toe bent, om te groeien.

Zorgburo Memo mensen & mogelijkheden biedt persoonlijke & warme begeleiding aan mensen in een vertrouwde omgeving waar activiteiten, gezelligheid, zorg, veiligheid, een warme sfeer en mogelijkheden bij elkaar komen.

Memo biedt een intieme, gemoedelijke sfeer waarin we het belangrijk vinden dat de cliënten en hun naasten, vrijwilligers en medewerkers zich thuis voelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Ook de omgeving van Memo leent zich om leuke activiteiten te ondernemen zoals een heerlijke wandeling of een ritje op de (duo-)fiets langs de Neerbroek of genieten van de prachtige omgeving.

Binnen Memo kunnen we gebruik maken van verschillende ruimtes zoals een fijne keuken/huiskamer waar we gezellig een kop koffie drinken, samen eten,  koken & bakken of een spel spelen. Een atelier waar we creatief bezig zijn met bijvoorbeeld mozaïek, het branden op hout, schilderen of een andere activiteit zoals leuke inpakklussen, spel en beweging, sorteren van lego etc.

Een timmerwerkplaats waar samen met begeleiding de mooiste dingen worden gemaakt van hout, een tuin met wat diertjes en een heerlijke schommelbank. Al deze plekken nodigen uit om activiteiten te ondernemen en inspiratie op te doen of om er juist tot rust te komen.

Samen kijken we naar wie jij bent en bieden je mogelijkheden op maat zodat je doet wat bij je past en waar jij je goed bij voelt, waarbij je kunt opbloeien. Een agrarische,  warme en fijne plek waar we met een warm team van zorgprofessionals een mooie dag bieden, waar mensen met een beperking zich veilig en gewaardeerd voelen en waar we mantelzorgers ontlasten.

Ben je bijvoorbeeld na een ongeluk lang uit de roulatie geweest, heb je een psychische of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, dementie, een lichamelijke beperking, een depressie of een vorm van autisme en spreekt bovenstaande je aan? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen, sfeer proeven en beleven of dagbesteding Memo een plek is waar jij je goed bij voelt. 

Wees welkom!